Results 1 to 2 of 2

Thread: Klađenje na MMA u kladionici GGBet Hrvatska

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Junior Hostboard Member DylanGr's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

Klađenje na MMA u kladionici GGBet Hrvatska

Pozdrav svima. Već neko vrijeme se kladim na MMA i mogu reći da se ovaj sport pokazao puno zanimljivijim nego što sam isprva očekivao. Prije nego što uplatim okladu, obično gledam najnovije borbe boraca, obraćajući pažnju na njihov stil, trenutnu formu i koliko izazov im je određeni protivnik. Također pokušavam uzeti u obzir statistiku obaranja, obrane i ranih pobjeda, iako ti podaci ne odražavaju uvijek stvarnu sliku. Ponekad čitam mišljenja analitičara i gledam analize nadolazećih borbi.

- - - Updated - - -

Općenito govoreći, ovaj vam pristup pomaže pronaći neke pristojne opcije za klađenje. Ali zanima me—ima li ovdje ikoga tko se također redovito kladi na MMA? Na koje čimbenike najprije i prije svega obraćate pažnju? Što vam je najvažnije — statistika, stil borca ili vaša vlastita zapažanja njihovih nastupa? Bilo bi zanimljivo usporediti pristupe i otkriti koje metode analize najbolje funkcioniraju na duge staze.

Junior Hostboard Member TylerN's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

Re: Klađenje na MMA u kladionici GGBet Hrvatska

MMA je zaista zanimljiv sport. Zapravo ga nikad prije nisam ni pokušao kladiti. Više volim nogomet i rijetko se kladim na e-sportove. Kladim se na stranici kladionice GGBet http://ggbet-hrvatska.com . Reci mi, na što paziš pri odabiru MMA borca? Ponekad čitam komentare na forumima od drugih kladitelja ili provjeravam mišljenja stručnjaka. Je li isto u ovom sportu ili postoje neke specifične nijanse? Reci mi, koje ključne osobine ili karakteristike boraca najprije i prije svega gledaš prije nego što uložiš okladu?

Tags for this Thread